ronaldo dresovi Luka Jović priznao je krivnju

ronaldo dresovi Luka Jović priznao je krivnju za kršenje propisa o samoizolaciji koja mu je određena zbog pandemije koronavirusa i inzistira da je spreman prihvatiti posljedice.

Napadač Real Madrida primijećen je ispred svog stana u rodnoj Srbiji unatoč tome što je po zakonu prvo morao proći 28 dana u samoizolaciji.

Jović se vratio u Srbiju nakon što je sezona La Lige odgođena zbog Covid-19, a cijeli klub Real Madrid bio je prisiljen na mjere samoizolacije nakon što je član njihove košarkaške ekipe bio pozitivan.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo dres mbappe Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Prvotno je objasnio svoje postupke okrivljavajući situaciju time što mu nisu date ‘točne upute’ u vezi s razlikama u samoizolaciji između Španjolske i Srbije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *