dres ronaldo za djecu Major League Soccer ide u St.

dres ronaldo za djecu Major League Soccer ide u St. Louis i Brian McBride već je uzbuđen zbog izgleda rivalstva između strane koja se širi i Chicago Firea.

Dva grada imaju dugu povijest sportskih suparništava, pri čemu Chicago Cubs i St. Louis Cardinals dijele odjel u Major League Baseballu, dok su Blackhawksi i Blues članovi središnje divizije Nacionalne hokejaške lige.

To rivalstvo sada će imati priliku proširiti se na nogometno igralište, a St. Louis će igrati 2022. nakon što mu je MLS u utorak dodijelio momčad.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo dresovi za djecu ronaldo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
A McBride, koji je igrao svoj sveučilišni nogomet na Sveučilištu St. Louis i upisao preko 100 nastupa za Vatrene tijekom svoje profesionalne karijere, oduševljen je izgledima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *