klubovi dresovi Engleska protiv Kolumbije može se pamtiti

klubovi dresovi Engleska protiv Kolumbije može se pamtiti kao ‘bitka za Moskvu’ u godinama koje dolaze. Tri lava trijumfirala su na jedanaestercima nakon 120 minuta svemoguće bitke dviju strana. Wilmar Barrios je upalio plavi dodirni papir koji je bio nepotreban ” udarac glavom ‘na Jordana Hendersona u 41. minuti dok se Kieran Trippier pripremao za slobodni udarac iz opasne pozicije.

Pregledane su Barriosove akcije i on je dobio samo žuti karton. Tijekom 120 minuta, još je pet Kolumbijaca pokupilo kartone, dok su Jesse Lingard i Henderson – koji je napravio vlastiti “udarac glavom” – pobrali žuti karton. I Kolumbija sigurno se nisu pokrili u slavi kada je prije kazne za Harryja Kanea Johan Mojica viđen kako izbija jedanaesterac. U međuvremenu je na poluvremenu jedan stariji trener iz Kolumbije Raheemu Sterlingu dao teglenicu dok je kasao s terena. Bilo je to pokolj. Jedan čovjek koji zasigurno nije uživao u ludorijama Kolumbije bio je Alan Shearer.ŠKARAC KOLUMBIJE ŠIRERA BBC-jev učenik uhvaćen je kako se nakon meča ekskluzivno snima od Mirrora u Južnoj Americi. izreka:

Nije nas ni briga. Kako god želite, samo ćemo razgovarati o tome.

Tko daje s ** t. Nasmiješit ćemo se i biti sretni i reći ‘Bravo momci’.

Kolumbija koju varaš, pljačkaš. f ***** g …. ”

Tada se Jermaine Jenas i Gary Lineker mogu čuti kako se smiju. A navijači Engleske na društvenim mrežama to su apsolutno voljeli: Shearer je ranije obradovao navijače Engleske pjevajući ‘Nogomet se vraća kući’ u BBC-jevoj emisiji najzanimljivijih pobjeda Engleske nad penalima nad Kolumbijom i čini nogometni dresovi za ekipe se da je prilično uživao prelazeći preko Joséa Pékermana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *