dječji dres ronaldo Lyonov središnji branič Marcelo

dječji dres ronaldo Lyonov središnji branič Marcelo otkrio je da mu je ove sezone bilo teže suprotstaviti Kyliana Mbappea nego Lionela Messija.

Brazilski se branič suprotstavio Messiju i Barceloni u utakmici osmine finala Lige prvaka u utorak, a utakmica je završila neriješenim rezultatom 0-0 uoči uzvratne utakmice na Camp Nou 13. ožujka.

Domaćini su bili ti koji su bili najbliži osiguranju ukupnog vodstva, a Marc-Andre ter Stegen je morao biti u punom naponu kako bi spriječio Martina Terriera, skrenuvši njegov blistavi udarac iz daljine na gredu.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo dres od ronalda Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Međutim, rezultati su ostali izjednačeni, a Marcelo inzistira na tome da je, budući da je argentinska senzacija Messi imao relativno tihu utakmicu, dobio teži test kada se suočio s napadačem PSG-a Mbappeom.