dres real madrid za djecu Napadač Manchester

dres real madrid za djecu Napadač Manchester Cityja i argentinske reprezentacije Sergio Aguero podvrgnut je manjoj operaciji koljena i čini se da će se teško vratiti na vrijeme za bilo koju od posljednjih pet utakmica svoje momčadi u sezoni.

Aguero je zabio 30 puta u svim natjecanjima za novopečenog prvaka Premier lige City unatoč tome što je nedavno proveo mjesec dana izvan terena zbog problema s koljenom.

Vratio se u igru ​​kao zamjena u porazu u derbiju od Manchester Uniteda 7. travnja, a bio je na udaru Ashleyja Younga u kaznenom prostoru koji je prošao nekažnjeno od strane suca Martina Atkinsona.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo ronaldo dres za djecu Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?