nogometni dresovi za djecu Napadač Manchester

nogometni dresovi za djecu Napadač Manchester Cityja Nolito bi bio dobrodošao natrag u Celtu Vigo ako je spreman smanjiti svoje zahtjeve za plaću, kaže predsjednik kluba La Lige Carlos Mourino.

 

Španjolski reprezentativac napravio je ¡ê13,8 milijuna preselio se na Etihad Stadium u ljeto 2016., a City je ispratio interes Barcelone za dovođenje 30-godišnjaka.

 

Nolito je, međutim, ograničen na samo 28 nastupa u svim natjecanjima, od kojih je samo devet bilo startnih mjesta u Premier ligi.

 

Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko nogometni dres za djecu smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?

Koga bi Man City mogao prodati ovog ljeta?

 

Budući da mu je budućnost u Engleskoj neizvjesna, Mourino kaže da bi rado vratio vrhunskog talenta u svoj klub ako slijedi primjer bivšeg igrača Liverpoola Iaga Aspasa i prihvati manju plaću.