jeftini nogometni dresovi Manchester City bi radije

jeftini nogometni dresovi Manchester City bi radije zadržao Erica Garciu kao dodatnog člana momčadi nego ga jeftino prodao nakon što je odbio Barcelonin potez krajnjeg dana za braniča.

Barca je identificirala španjolskog reprezentativca kao svoju glavnu obrambenu metu i dala kasnu ponudu koja je dosegla oko 9 milijuna funti (12 milijuna dolara), plus dodaci.

Ponuda se, međutim, smatrala nezadovoljavajućom, jer, dok se 4,5 milijuna funti dodatnih naknada smatralo realno ostvarivim, konačnih 2,7 milijuna funti smatralo se praktički nemogućim.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s dresovi za djecu angnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
U posljednjoj godini ugovora, Garcia je smatran sličnim godinama i profilom kao Cityjevo ljetno pojačanje Ferran Torres, koji se pridružio Valenciji u paketu koji bi mogao doseći 33 milijuna funti (43 milijuna dolara) ako se svi dodaci usklade.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *