bellingham dres Izvršni potpredsjednik Manchester

bellingham dres Izvršni potpredsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward rekao je da se klub mora prilagoditi “značajnim ekonomskim posljedicama” pandemije koronavirusa nakon što su najavili ozbiljan udar na svoje prihode s porastom neto duga za 133 posto.

Klub je u srijedu objavio svoje financijske rezultate za četvrto tromjesečje koji su istaknuli puni učinak pandemije.

Izvješće je pokazalo pad prihoda od 19% na 509 milijuna funti (664 milijuna dolara) i gubitak od 23 milijuna funti (30 milijuna dolara) u usporedbi s prošlogodišnjom dobiti od 19 milijuna funti (25 milijuna dolara).

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
United procjenjuje da ih je Covid-19 jeftini dresovi koštao 70 milijuna funti (91 milijun dolara) prihoda, a nedostatak utakmica na Old Traffordu i zatvaranje klupske trgovine pridonijeli su velikom dijelu tog iznosa.