gdje kupiti dres za djecu Manchester United

gdje kupiti dres za djecu Manchester United učinio je dovoljno da pobijedi Tottenham s više od samog gola nakon što su prekinuli niz loše forme u Premier ligi kod kuće pobjedom od 1-0, prema riječima šefa Josea Mourinha.

Carragher pogađa Kariusa

Henrikh Mkhitaryan postigao je svoj prvi gol u Premier ligi nakon 29 minuta za vodstvo domaćina, a United je preživio kasni period pritiska Spursa i ostvario svoju prvu domaću pobjedu u ligi nakon trijumfa od 4-1 nad Leicester Cityjem krajem rujna.

Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – dres ronaldo Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Unatoč tome što su Spursi imali većinu posjeda, United je stvorio bolju priliku za postizanje pogotka tijekom utakmice, a Paul Pogba pogodio je okvir gola iz slobodnog udarca u drugom poluvremenu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *