dres ronaldo za djecu Glavni trener Manchester

dres ronaldo za djecu Glavni trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer priznao je da je ljetni potpis Donnyvan de Beek nezadovoljan na Old Traffordu zbog nedostatka minutaže.

Ovaj 23-godišnjak je došao iz Ajaxa ovog ljeta i smatralo se da će igrati glavnu ulogu na Old Traffordu, ali teško je dolazio do redovitih minuta u svojoj prvoj sezoni u Engleskoj.

Van de Beek je ove sezone upisao ukupno 21 nastup, ali je igrao samo 10 puta u Premier ligi – od čega su samo dva puta bili startni igrači.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – dresovi za djecu ronaldo Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
United je skočio na vrh prvenstvene ljestvice s igračima kao što su Fred, Scott McTominay, Paul Pogba i Bruno Fernandes koji igraju glavnu ulogu u središnjem veznom redu.