dres real madrid za djecu Menadžer Manchester

dres real madrid za djecu Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho otkrio je kako se lijevi bek Luke Shaw borio za povratak s ruba izlaznih vrata Old Trafforda.

Engleski internacionalac ulijetao je i izlazio iz momčadi Crvenih vragova otkako se vratio nakon teške ozljede, često ga je kritizirao Mourinho, ali nedavno je postao istaknuti dobrom serijom forme zbog koje je potpisao novi dugoročni ugovor s klub prošli tjedan.

Ovaj 23-godišnjak ubire plodove svoje predanosti poboljšanju svoje fizičke razine, zbog čega je sa sobom na odmor poveo fitness trenera.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s ronaldo dres za djecu Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
“Nije izabran, kritizirao sam ga na treningu, a on mi je govorio: ‘U ovom trenutku nisam igrač kojeg želiš, ali želim igrati za tebe, želim igrati za Manchester United’, i stalno je govorio ovo cijelo vrijeme,” razmišljao je Mourinho.