dječji dresovi za nogomet Čudo od Manchester

dječji dresovi za nogomet Čudo od Manchester Uniteda Mason Greenwood postigao je svoj prvi pogodak za klub tijekom 4-0 pobjede nad Leedsom u predsezoni u srijedu, a menadžer Ole Gunnar Solskjaer podržao je tinejdžera za velike stvari.

17-godišnjak, koji je debitirao u seniorskoj momčadi Marcha protiv Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka, otvorio je bodove u Perthu kad je stigao u kazneni prostor i zabio ubačaj Aarona Wan-Bissake.

Greenwood bi impresionirao tijekom svih prvih 45 minuta prije nego što je zamijenjen na poluvremenu pored cijele postave Crvenih vragova.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – dječji nogometni dresovi Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Nakon što se pridružio Unitedovoj akademiji 2007., Solskjaer je nagovijestio da bi Greenwoodov prvi seniorski gol mogao biti katalizator vrlo uspješne karijere na Old Traffordu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *