nogometni dresovi za djecu Zvijezde Manchester

nogometni dresovi za djecu Zvijezde Manchester Uniteda Paul Pogba i Jesse Lingard sukobili su se međusobno dok su bili na klupskoj predsezonskoj turneji u Australiji.

Crveni vragovi objavili su video na svom službenom Twitter računu igrača i osoblja u šetnji Perthom uoči njihove prve prijateljske utakmice u gradu u subotu.

Mali dio snimke prikazuje Pogbu i Lingarda u animiranoj raspravi prije nego što švedski branič Victor Lindelof spriječi francuskog pobjednika Svjetskog prvenstva da priđe svom engleskom suigraču.

Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo nogometni dres za djecu Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Iako je kontekst incidenta nepoznat, Pogbino očito neslaganje s Lingardom dolazi s njegovom budućnošću na Old Traffordu pod znakom pitanja nakon što je njegov agent Mino Raiola priznao da je igrač ‘u procesu’ transfera iz kluba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *