dječji dresovi Woodward i Unitedov transfer

dječji dresovi Woodward i Unitedov transfer tim proveli su veći dio prve polusezone radeći na pretpostavci da će Mario Mandžukić doći iz Juventusa. Razumljivo je da su odlučili prijeći za dugoročnu metu Haalanda iz Red Bull Salzburga kada je postalo jasno da je dostupan u zimskom prijelaznom roku. Možda bi izgledalo obeshrabrujuće za navijače da su izgubili i Mandžukića i Haalanda u nekoliko dana, pogotovo jer je menadžer Ole Gunnar Solskjaer odletio da se sastane sa svojim sunarodnjakom Haalandom, ali to ne bi trebalo značiti potpunu katastrofu.

Unitedova šira politika transfera, koja je dovela do dolaska mladih igrača poput Aarona Wan-Bissake i Daniela Jamesa, dok stariji igrači s velikim ugovorima odlaze dalje, dio je nove strategije. Plan je podržati Solskjaera što god može kako bi se zaustavio poremećaj ere nakon Sir Alexa Fergusona.

Mogao bi postojati uži izbor upečatljivih djeciji dresovi opcija na kojima klub može početi raditi sada kada su Haaland i Mandžukić zabranjeni, a temelji su već trebali biti postavljeni.

U srijedu se službeno otvara prijelazni rok, a Woodward se vraća u središte pozornosti. Samo je u prvom ljetu Louisa van Gaala Woodward bio blizu pogađanja svojih ciljeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *