dres za djecu Manchester Utd pojačan je

dres za djecu Manchester Utd pojačan je povratkom treningu Alexisa Sancheza, Jesseja Lingarda i Marouanea Fellainija uoči nedjeljne utakmice protiv Evertona.

Sanchez je propustio poraz od Juventusa u Ligi prvaka u utorak zbog problema s preponama, a čini se da je Jose Mourinho izbacio Čileanca i iz nedjeljne utakmice.

Međutim, bivši Arsenalov napadač se od tada mogao vratiti treninzima, što je pobudilo nadu da bi mogao biti uključen protiv Toffeesa.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Lingard se također bori s problemom s djecji dresovi preponama i nije nastupio od poraza na Carabao Cupu od Derby Countyja u rujnu. Fellaini u međuvremenu nije igrao otkako se vratio s međunarodne dužnosti zbog manjeg problema s preponama, ali mogao bi se natjecati za susret sa svojim bivšim klubom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *