jeftini nogometni dresovi Marco Silva bi

jeftini nogometni dresovi Marco Silva bi trebao biti postavljen za menadžera Evertona nakon što je dovršio ugovor s timom Premier lige, doznaje Goal.

Novi nogometni direktor Evertona, Marcel Brands, sudjelovao je u donošenju odluke o angažiranju 40-godišnjaka, koji je bio i prvi izbor vlasnika Farhada Moshirija, a objava će biti objavljena u sljedećih 48 sati.

Silva je prošle jeseni pokušao otići iz Watforda u Everton kako bi zamijenio Ronalda Koemana, ali Hornetsi su se oduprli ponudi rivala od oko 12 milijuna funti (16 milijuna dolara/13,7 milijuna eura).

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s dresovi za djecu Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘u Dortmundu?
Everton se umjesto toga okrenuo Samu Allardyceu jer im je loš početak sezone prijetio bitkom za ispadanje, ali unatoč tome što je zadržao svoju momčad u Premier ligi, on je otišao na kraju kampanje nakon što se pokazao nepopularnim među navijačima.