dres messi Veznjak Marseillea Luiz Gustavo

dres messi Veznjak Marseillea Luiz Gustavo kaže da ne razmišlja o prelasku u AC Milan nakon što su se ponovno pojavila izvješća da su talijanski divovi zainteresirani za dovođenje brazilskog reprezentativca na San Siro.

Bivši igrač Wolfsburga glumio je kada je Marseille prošle sezone stigao do finala Europske lige, izgubivši od Atletico Madrida, a Milan je navodno bio spreman licitirati za igrača s kojim se prvi put povezivalo 2017.

Ali Gustavo, koji je igrao u središtu brazilskog veznog reda kada su poraženi od Njemačke sa 7-1 na domaćem terenu u polufinalu Svjetskog prvenstva 2014., usredotočen je na svoju ulogu u Marseilleu, dok klub iz Ligue 1 cilja na povratak u Ligu prvaka nakon preuzimanja Amerikanca Franka McCourta 2016. Marseilleu je prošle sezone izmakao samo jedan bod od Lyona.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo dres sa imenom Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
“Jesam li razmišljao o interesu AC Milana? Tijekom moje karijere mnoge su momčadi bile zainteresirane za mene,” rekao je Gustavo za 10 Sport. “Uvijek sam to radio na isti način. Ne vrti mi se previše od svih tih priča kada izađu na vidjelo .