dres ronaldo za djecu Mauricio Pochettino

dres ronaldo za djecu Mauricio Pochettino udaljen je samo jednu utakmicu od vođenja Tottenhama do prvog naslova Lige prvaka u povijesti kluba, ali Tim Sherwood vjeruje da Argentincu još uvijek nije zajamčeno da će ostati u Spursima.

Pochettino je proveo gotovo pet godina na čelu sjevernog Londona i njegovi pothvati u uspostavljanju Spursa unutar Premier lige ¡ť s četiri najbolja privukla su ponovljene veze s nekim od europskih ¡ť najvećih klubova.

Manchester United povezivan je s Pochettinom nekoliko puta tijekom godina menadžerskih previranja, posljednji put prije nego što je Ole Gunnar Solskjaer postao stalni menadžer, dok se Real Madrid također povezivao s bivšim šefom Southamptona.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će dresovi za djecu ronaldo oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
I dok je potvrda Solskjaerovog imenovanja na Old Traffordu i povratka Zinedinea Zidanea u Madrid možda stišala nagađanja, bivši šef Spursa Sherwood ipak se ne bi iznenadio da je Pochettino namamljen.