dres real madrid za djecu Maurizio Sarri

dres real madrid za djecu Maurizio Sarri vodit će Chelsea u bitku po prvi put u Europi u četvrtak kada će se suprotstaviti grčkom PAOK-u u svojoj prvoj utakmici Europske lige.

Modri ​​se ovog razdoblja natječu u UEFA-inom drugorazrednom klupskom natjecanju nakon što nisu uspjeli izboriti plasman u Ligu prvaka u prošloj Premier ligi.

Ždrijebani su zajedno s bjeloruskim BATE Borisovom i mađarskim MOL Vidijem, kao i PAOK-om i ciljat će na pravu nogu s tri boda.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s ronaldo dres za djecu Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘u Dortmundu?
Uz potencijalni put u Ligu prvaka sljedeće sezone kao nagradu za pobjednike turnira, puno je toga na kocki za klub sa Stamford Bridgea u ovom natjecanju.