dječji dresovi za nogomet Mesut Ozil je ¡°

dječji dresovi za nogomet Mesut Ozil je ¡° ¡± luksuzan igrač, priznaje Paul Merson, s Arsenalom se smatra da si čini nekoliko usluga zamrzavajući ga i gurajući ga sve bliže izlazima.

Nagađanja o siječanjskom odseljenju iz sjevernog Londona za pobjednika Svjetskog kupa rastu.

To je zato što je izgubio naklonost pod vodstvom Unaija Emeryja i bori se da izbori mjesto u momčadima za dan utakmice, a kamoli početne postave.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo dječji nogometni dresovi Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Merson je zbunjen zašto je dokazani izvođač izopćen, a 30-godišnjak je još uvijek najtalentiranija opcija koju Topnici imaju na raspolaganju.

Bivša zvijezda Arsenala rekla je Daily Staru o događanjima na stadionu Emirates: ¡° Mesut Ozil bi trebao započeti Arsenal ¡ť sa sljedećih nekoliko utakmica kako bi mogli iskoristiti koliko se teško Tottenham i Manchester United bore.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *