dresovi za decu Glavni izbornik Meksika Gerardo

dresovi za decu Glavni izbornik Meksika Gerardo ‘Tata’ Martino branio je svoj pristup u porazu u finalu Gold Cupa od 1-0 od muške reprezentacije Sjedinjenih Država u nedjelju, pitajući se retorički zašto bi trebao promijeniti taktiku kada je, iz njegove perspektive, El Tri kontrolirao utakmicu.

Martino će biti na udaru kritika nakon drugog poraza od USMNT-a u finalu ovog ljeta, budući da je SAD također dobio žestoki okršaj Lige nacija protiv Meksika u lipnju. Posljednji poraz posebno je teško podnijeti navijačima, budući da je na natjecanje doveo mnogo iskusnijih početnih 11 od svog kolege Gregga Berhaltera.

El Tri je stvorio brojne prilike za postizanje pogotka, ali su se također našli u problemu kada je njihova visoka obrambena linija bila testirana. Međutim, pobjednik USMNT-a u 117. minuti došao je iz seta kada je Miles Robinson glavom pogodio iz slobodnog udarca.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza dječji dresovi kompleti sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Što je rečeno?
“Nismo se pripremali igrati [USMNT] dvije i pol godine na jedan način, a zatim u [finalu Gold Cupa] na drugi način,” rekao je Martino novinarima.