bellingham dres Kada klub obori svoj transferni

bellingham dres Kada klub obori svoj transferni rekord i potpiše igrača za 72 milijuna funti, očekuje se da će potpisati nekoga tko je u stanju pružiti na najvišoj razini, iz tjedna u tjedan. Ali Pepe to nije mogao učiniti otkako je stigao iz Lillea za tako fantastičnu naknadu u kolovozu 2019.

Bilo je bljeskova briljantnosti na tom putu kao što pokazuju njegove brojke. Pepe je sada zabio 11 golova za Arsenal od svog debija. Samo su Pierre-Emerick Aubameyang (33) i Alexandre Lacazette (15) zabili više.

A njegova asistencija Willocku u četvrtak navečer podigla je njegov broj u dresu Arsenala na 12. Bukayo Saka (14) je jedini igrač Arsenala koji ima više u istom vremenskom okviru, a Aubameyang (37) je jedini čovjek koji ima više direktnih golova doprinosa.

Kada uzmete u obzir Arsenalovu borbu jeftini dresovi za golove i kreativnost u ovom trenutku, ti brojevi donekle otežavaju razumijevanje zašto Pepe ne počinje više u Premier ligi. Artetinoj strani treba X-Factor i Pepe je pokazao da to može pružiti.