gdje kupiti dres za djecu Veznjak Monaca

gdje kupiti dres za djecu Veznjak Monaca Cesc Fabregas tvrdi da as Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe ima niz vještina i stil igre koji bi mu doveli do procvata u Real Madridu.

Mbappea se tijekom prošle godine uvelike povezivalo s prelaskom na Santiago Bernabeu, a mnogi vjeruju da je samo pitanje vremena kada će se francuski osvajač Svjetskog prvenstva zamijeniti za Španjolsku.

Doista, šef Blancosa Zinedine Zidane nije skrivao svoje divljenje prema 21-godišnjaku, koji ima impresivan rekord od 30 golova i 17 asistencija u svim natjecanjima za francuskog prvaka ove sezone.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – dres ronaldo Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
A Fabregas, koji je slavno došao kroz mlade u madridskom velikom rivalu Barceloni, a sada igra protiv Mbappea u Ligue 1, vjeruje da bi uvjeti u španjolskoj prijestolnici bili savršeni za napadača za kojeg se pretpostavlja da će jednog dana osvojiti Ballon d’Or .