ronaldo dresovi Nabil Fekir otvorio je priču o

ronaldo dresovi Nabil Fekir otvorio je priču o svom neuspješnom prelasku u Liverpool prije tri godine, a pobjednik Svjetskog prvenstva otkrio je da su problemi s njegovim agentom, a ne ozljeda, presudili prelasku iz Lyona.

Napadač Real Betisa bio je u središtu dugotrajne transferne sage, a Redsi su ga pokušavali otrgnuti od Lyona 2018. godine.

Nade francuskog internacionalca, koji je tog ljeta pobijedio na Svjetskom prvenstvu, očito su poremećene medicinskim problemom jer je posao bio gotovo sklopljen – ali sada Fekir kaže da je njegova uprava na kraju potopila razmjenu.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti dres mbappe spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘u Dortmundu?
Što je rečeno?
“Bio je to mračan trenutak”, rekao je 28-godišnjak za The Times. “Vidio sam dosta stvari koje nisu bile istinite. Rečeno je da me koljeno spriječilo da odem u Liverpool, ali to nije bila istina.