ronaldo dresovi Nat Phillips je bio “jednom

ronaldo dresovi Nat Phillips je bio “jednom nogom izvan vrata” u Liverpoolu u ljeto 2020., kaže Andy Lonergan, a glavni centarhalf razmišlja o preseljenju u Ameriku prije nego što zaradi svoju veliku stanku na Anfieldu.

U dobi od 24 godine i s dokazanim međunarodnim izvođačima ispred sebe u prvom redu, čovjek koji je očekivao da će vrijeme za igru biti kratko za trenutne prvake Premier lige, razmišljao je o promjeni scene.

Phillips je prethodno proveo vrijeme na posudbi u Njemačkoj sa Stuttgartom i bio je spreman ponovno potražiti odlazak prije nego što mu niz preuranjenih ozljeda ide u prilog i nađe se redovita uloga pod vodstvom Jurgena Kloppa.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet dres mbappe će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *