dres za djecu Mikel Arteta vjeruje da je Willian

dres za djecu Mikel Arteta vjeruje da je Willian igrač koji može potaknuti Arsenal na potisak za više srebra i plasman među prva četiri.

Willian (32) potpisao je trogodišnji ugovor s Arsenalom u kolovozu nakon što je napustio Chelsea kao slobodan igrač.

Playmaker – koji je u Chelsea došao iz Shakhtar Donetsk 2013. – zabio je 37 golova i dao 33 asistencije u 234 nastupa za Bluese u Premier ligi.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – djecji dresovi Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘u Dortmundu?
Arteta misli da će brazilski internacionalac pružiti Arsenalovoj momčadi prijeko potrebnu ravnotežu i ne brine ga Willianova dob ili ambicije.

“Uz sve razgovore koje sam vodio s njim, ono što se ističe je njegova ambicija da želi biti čovjek koji može voditi ovu mom

jeftini nogometni dresovi “Postoje određeni

jeftini nogometni dresovi “Postoje određeni obrasci koji dovode do ovakvih scenarija [pogrešaka] i što više tih obrazaca oduzmemo, polako će se smanjivati. Uvjeren sam da to možemo.”

Luizov crveni karton doveo je do toga da je Arsenal morao igrati s 10 igrača više od sat vremena na Stamford Bridgeu prošli tjedan – ali topnici su pokazali pravi duh i spasili remi 2-2 zahvaljujući kasnom izjednačujućem golu Hectora Bellerina.

Mustafi je bio veliki dio te borbe, napravio je nekoliko dobrih blokada kao dio improviziranog partnerstva srednjeg braniča s Granitom Xhakom.

A Arteta kaže da način na koji je dresovi za djecu branič odgovorio na njegovu ranu pogrešku zaslužuje pravo priznanje.

“Mogu prihvatiti pogrešku, nema problema,” rekao je Španjolac. “Ono što neću prihvatiti je netko tko pogriješi i nakon što prestane igrati, ne želi loptu, ne želi donositi odluke. Taj igrač nije prihvatljiv za našu momčad.

bellingham dres Kada klub obori svoj transferni

bellingham dres Kada klub obori svoj transferni rekord i potpiše igrača za 72 milijuna funti, očekuje se da će potpisati nekoga tko je u stanju pružiti na najvišoj razini, iz tjedna u tjedan. Ali Pepe to nije mogao učiniti otkako je stigao iz Lillea za tako fantastičnu naknadu u kolovozu 2019.

Bilo je bljeskova briljantnosti na tom putu kao što pokazuju njegove brojke. Pepe je sada zabio 11 golova za Arsenal od svog debija. Samo su Pierre-Emerick Aubameyang (33) i Alexandre Lacazette (15) zabili više.

A njegova asistencija Willocku u četvrtak navečer podigla je njegov broj u dresu Arsenala na 12. Bukayo Saka (14) je jedini igrač Arsenala koji ima više u istom vremenskom okviru, a Aubameyang (37) je jedini čovjek koji ima više direktnih golova doprinosa.

Kada uzmete u obzir Arsenalovu borbu jeftini dresovi za golove i kreativnost u ovom trenutku, ti brojevi donekle otežavaju razumijevanje zašto Pepe ne počinje više u Premier ligi. Artetinoj strani treba X-Factor i Pepe je pokazao da to može pružiti.

dresovi sa imenom “Ne mogu se sjetiti nijednog

dresovi sa imenom “Ne mogu se sjetiti nijednog drugog igrača u ligi koji stvarno igra s te strane, a koji radi tako dobro kao on.”

Jedan od Salahovih partnera u kriminalu na Anfieldu je Sadio Mane, a senegalski internacionalac još jedan od onih koji su zaradili najbolje od Carraghera.

Dodao je o drugom širem napadaču u svojoj XI sezoni 2019.-20.: “Bilo je to izmjenjivanje između Sadia Manea i Raheema Sterlinga, ali Mane jednostavno ima prednost ove sezone.

“Sterling je imao briljantan početak sezone, ali je možda samo zakuhao u zadnjih nekoliko mjeseci.

“U suštini obojica igraju na lijevoj nogometni dresovi strani, tako da ono što nisam želio učiniti je zavarati i staviti igrače izvan pozicije. Tako da jednostavno moram ići s Maneom.

dres messi Mohamed Salah bi trebao

dres messi Mohamed Salah bi trebao nastojati ostati u “jednoj od najboljih momčadi na svijetu” u Liverpoolu, kaže njegov suigrač iz Egipta Mohamed Elneny, a Eden Hazard je upozorio da se ne pridruži Real Madridu.

Prijelaz u Španjolsku dugo se nagađao za napadača Redsa.

Budući da je Salah postao plodan igrač od prelaska na Anfield 2017., oni na Santiago Bernabeuu navodno žele od njega napraviti svoj sljedeći ‘Galactico’.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo dres sa imenom Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘u Dortmundu?
Liverpool, međutim, ima ključnog čovjeka vezanog za dugoročni ugovor i nastavlja loviti za velikim srebrom.

gdje kupiti dres za djecu Veznjak Monaca

gdje kupiti dres za djecu Veznjak Monaca Cesc Fabregas tvrdi da as Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe ima niz vještina i stil igre koji bi mu doveli do procvata u Real Madridu.

Mbappea se tijekom prošle godine uvelike povezivalo s prelaskom na Santiago Bernabeu, a mnogi vjeruju da je samo pitanje vremena kada će se francuski osvajač Svjetskog prvenstva zamijeniti za Španjolsku.

Doista, šef Blancosa Zinedine Zidane nije skrivao svoje divljenje prema 21-godišnjaku, koji ima impresivan rekord od 30 golova i 17 asistencija u svim natjecanjima za francuskog prvaka ove sezone.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – dres ronaldo Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
A Fabregas, koji je slavno došao kroz mlade u madridskom velikom rivalu Barceloni, a sada igra protiv Mbappea u Ligue 1, vjeruje da bi uvjeti u španjolskoj prijestolnici bili savršeni za napadača za kojeg se pretpostavlja da će jednog dana osvojiti Ballon d’Or .

ronaldo dresovi Nabil Fekir otvorio je priču o

ronaldo dresovi Nabil Fekir otvorio je priču o svom neuspješnom prelasku u Liverpool prije tri godine, a pobjednik Svjetskog prvenstva otkrio je da su problemi s njegovim agentom, a ne ozljeda, presudili prelasku iz Lyona.

Napadač Real Betisa bio je u središtu dugotrajne transferne sage, a Redsi su ga pokušavali otrgnuti od Lyona 2018. godine.

Nade francuskog internacionalca, koji je tog ljeta pobijedio na Svjetskom prvenstvu, očito su poremećene medicinskim problemom jer je posao bio gotovo sklopljen – ali sada Fekir kaže da je njegova uprava na kraju potopila razmjenu.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti dres mbappe spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘u Dortmundu?
Što je rečeno?
“Bio je to mračan trenutak”, rekao je 28-godišnjak za The Times. “Vidio sam dosta stvari koje nisu bile istinite. Rečeno je da me koljeno spriječilo da odem u Liverpool, ali to nije bila istina.

ronaldo dresovi Nat Phillips je bio “jednom

ronaldo dresovi Nat Phillips je bio “jednom nogom izvan vrata” u Liverpoolu u ljeto 2020., kaže Andy Lonergan, a glavni centarhalf razmišlja o preseljenju u Ameriku prije nego što zaradi svoju veliku stanku na Anfieldu.

U dobi od 24 godine i s dokazanim međunarodnim izvođačima ispred sebe u prvom redu, čovjek koji je očekivao da će vrijeme za igru biti kratko za trenutne prvake Premier lige, razmišljao je o promjeni scene.

Phillips je prethodno proveo vrijeme na posudbi u Njemačkoj sa Stuttgartom i bio je spreman ponovno potražiti odlazak prije nego što mu niz preuranjenih ozljeda ide u prilog i nađe se redovita uloga pod vodstvom Jurgena Kloppa.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet dres mbappe će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?