dječji dresovi Sada u svojoj četvrtoj sezoni u

dječji dresovi Sada u svojoj četvrtoj sezoni u Manchester Cityju, Gabriel Jesus priznaje da postaje sve nestrpljiviji što mora čekati svoju priliku da redovito igra za klub.

I dalje se smatra potporom Sergiju Agueru, 22-godišnji napadač je počeo za momčad Pepa Guardiole samo dva puta u svim natjecanjima ove sezone, ali još uvijek ima dva gola.

Nakon što je stigao na Etihad 2016., Jesus osjeća da je došlo vrijeme da traži više minuta, iako priznaje da Aguera neće biti lako skinuti s trona.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: djeciji dresovi Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
“Prošao sam fazu ‘Moram čekati’. Ovdje sam skoro tri godine, ovo mi je četvrta sezona, i zbog toga želim još više igrati,” rekao je Jesus za Esporte Interativo.