bellingham dres Izbor urednika Messi može

bellingham dres Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Od tada se postavljaju pitanja o njegovoj prikladnosti za tu ulogu, s tim da je pod njegovim vodstvom malo napredovala ekipa koja sada sjedi na devetom mjestu na tablici Premier lige.

S obzirom da su ljudi poput Mauricija Pochettina i Massimiliana Allegrija trenutno bez posla, sugerira se da bi Solskjaerova pozicija mogla biti ugrožena dok United razmišlja o još jednoj mogućoj promjeni igrača.

Priča o vrećama malo znači čovjeku koji trenutno odlučuje, budući da je trostruki dobitnik iz 1999. svjestan da se bogatstvo i naklonost mogu brzo promijeniti u svijetu modernog menadžmenta.

Solskjaer je rekao novinarima jeftini dresovi kada su ga ispitivali o tvrdnjama da je svojim igračima iznio osobne strahove: “Ponekad se smijete kada čitate priče o tome što sam rekao i slično.