ronaldo dres za djecu juventus Olivier Giroud

ronaldo dres za djecu juventus Olivier Giroud otvoreno je govorio o svojoj odluci da produži boravak u Chelseaju, iznoseći svoje planove da “nastavi osvajati trofeje” i pokaže Franku Lampardu da “može računati na mene”.

Giroud je iznenađujuće prešao u Chelsea iz Arsenala u siječnju 2018. i od tada je zabio 21 gol u 76 nastupa za klub u svim natjecanjima.

Pobjednik Svjetskog kupa odigrao je ključnu ulogu u nizu Bluesa do slave u Europskoj ligi prošle sezone, ali je pao u poretku momčadi nakon što je Lampard izabran da zamijeni Maurizija Sarrija na vrućoj stolici Stamford Bridgea.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Tammy Abraham služila je kao prva dresovi sa imenom centralna napadačica Chelseaja tijekom sezone 2019.-20., dok je Giroud ograničen na samo devet nastupa u Premier ligi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *