nogometni dresovi za klubove U ponedjeljak je

nogometni dresovi za klubove U ponedjeljak je Brazil izašao na teren za trening po prvi put ovog mjeseca dok se pripremaju za dvostruku utakmicu Brasil Global Tour protiv Argentine i Saudijske Arabije.

S gotovo cijelom grupom na raspolaganju, trener Tite stavio je igrače na ritam, a povratnik Gabriel Jesus predvodio je red na završnom treningu.

Neymar i Alex Sandro napustili su sjednicu kako bi nastavili svoj oporavak nakon Lige prvaka i domaćih utakmica za svoje klubove.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – dres za djecu Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Veznjak Renato Augusto stigao je u Enfield u ponedjeljak, dok je Gremiov napadač Everton bio odsutan zbog ozljede i naknadno se povukao iz momčadi. Zamijenio ga je lokalni dječak Lucas Moura, koji je bio tako impresivan za Spurse ove sezone.

Vratimo se na kraj. Hvala na iskopavanjima, @SpursOfficialpic.twitter.com/lWXYb47oo5

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *