juventus dres za decu Menadžer Tigresa Ricardo

juventus dres za decu Menadžer Tigresa Ricardo “Tuca” Ferretti završit će sa svojim poslom privremenog menadžera Meksika nakon ovog prijateljskog prozora; ili se barem tome nadaju obožavatelji Meksika, redatelji i sam Ferretti. Još uvijek mora imenovati svoj popis ovaj put, dok se Meksiko priprema za dvije prijateljske utakmice protiv Argentine u studenom za kraj 2018. Dakle, koga će pozvati?

Dok se Ferretti usredotočio na razvoj mladih igrača za budućnost El Trija, ovaj se prozor oblikuje kako bi se omogućio povratak nekih igrača koji su nastupili na Svjetskom prvenstvu 2018. Mnogi od njih bit će na slici sljedeće četiri godine, a čak i oni koji su prestari mogu kratkoročno pomoći Meksiku.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Zato smo u ovu projekciju uključili igrače poput veznjaka Andresa Guardada i napadača Carlosa Vele. Također nogometni dresovi za djecu smo predvidjeli momčad od 23 igrača, ali Ferretti će gotovo sigurno pozvati momčad s dvije ili tri mogućnosti zamjene. Pogledajmo kako bi ovotjedna najava mogla izgledati: