dječji dresovi barcelona Paco Alcacer vjeruje

dječji dresovi barcelona Paco Alcacer vjeruje da njegov suigrač iz Borussije Dortmund Jadon Sancho ima ono što je potrebno da postane jedan od najboljih na svijetu.

Sancho je uživao u probojnoj kampanji 2018.-2019., postigavši 12 bundesligaških golova i zbrojivši 14 asistencija, najviše od bilo kojeg igrača u njemačkoj prvoj ligi.

Engleski reprezentativac to je pratio snažnim startom u tekućoj sezoni, nakon što je već zabio dva i asistirao za tri u samo tri ligaške utakmice do sada.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
S 19 godina, Sancho je postao najmlađi igrač Bundeslige koji je postigao 15 ligaških golova u karijeri.

Alcacer, koji je postigao tri od svoja dječji nogometni dresovi četiri gola u Bundesligi ove sezone uz pomoć Sancha, podržao je svog suigrača da postigne još veće stvari.