dječji nogometni dres barcelona Zvijezda Paris

dječji nogometni dres barcelona Zvijezda Paris Saint-Germaina Angel Di Maria bio je pun hvale za svoju momčad nakon dominantne pobjede od 3-0 nad RB Leipzigom u utorak u polufinalu Lige prvaka.

Argentinac je pokazao najboljeg igrača protiv Nijemaca, zabilježivši gol i dvije asistencije dok je PSG stigao do finala Lige prvaka po prvi put u povijesti kluba.

Nakon dramatičnog povratka u sudačkoj nadoknadi protiv Atalante u četvrtfinalu, bila je to ugodna noć za momčad Ligue 1 na Estadio da Luz u Lisabonu.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Di Maria je bio oduševljen igrom svoje momčadi jer će PSG sada čekati Bayern München ili Lyon u nedjeljnom finalu.

“Pojeli smo ih od prve minute”, dresovi prodaja rekao je Di Maria u citatima objavljenim na BBC-ju. “Bit će teško spavati od sada do finala.