dresovi za decu juventus PASADENA, Kalifornija

dresovi za decu juventus PASADENA, Kalifornija – Možda su navijači meksičke reprezentacije u širem području Los Angelesa znali što slijedi. Rose Bowl se obično rasproda kada El Tri dođe u grad, ali stadion je bio jedva napola pun kad je Meksiko u nedjeljnom polufinalu Gold Cupa igrao protiv Jamajke.

Ono što su navijači Meksika koji su se pojavili vidjeli su mladu momčad koja nije bila sasvim spremna za udarni termin. Dok je El Tri kontrolirao akciju protiv Jamajke, nikad nisu izgledali kao momčad s ubojitim instinktom da završi utakmicu. Juan Carlos Osorio doveo je ovu mladu momčad na Gold Cup za obrazovanje, a Jamajka je završila kao test na kojem Meksikanci nisu smjeli pasti.

Je li Meksiko doista bio neuspjeh na Gold Cupu?

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
“Najbolji način na koji bih to mogao opisati je kao biblijska priča o tome kako je David ubio Golijata”, rekao je izbornik dresovi za djecu Jamajke Theodore Whitmore nakon nedjeljne emotivne pobjede od 1-0. “To je najbolji način da se izrazim. Neodoljivo je, riječi se ne mogu objasniti. Mislim da su dečki danas poslijepodne bili gladni.”