tottenham dresovi Pep Guardiola vjeruje da Kevin

tottenham dresovi Pep Guardiola vjeruje da Kevin De Bruyne može “vidjeti dodavanja koja drugi ljudi ne mogu” nakon što je belgijski reprezentativac pomogao Manchester Cityju da održi obranu naslova pobjedom 3-1 kod Crystal Palacea.

Raheem Sterling zabio je dvaput na Selhurst Parku – prvi je bio sjajan nakon odličnog dodavanja De Bruynea – dok je City istisnuo Liverpool na vrhu lige, a učinak 27-godišnjaka podsjećao je na njegovu naelektriziranu formu tijekom Cityjeve kampanje za osvajanje naslova posljednji mandat.

Luka Milivojević nakratko je vratio Palace u igru prije nego što je Gabriel Jesus pogodio u nadoknadi vremena i zaključio pobjedu Guardioline momčadi.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Rezultat je pomaknuo prvaka ispred Redsa Jurgena Kloppa uoči njihove utakmice protiv Chelseaja na Anfieldu nogometni dresovi akcija kasnije u nedjelju, a menadžer je rekao da je, bez obzira na ishod utrke za naslov, njegova momčad bila “nevjerojatna” od početka prošle sezone.