dresovi nogometnih klubova Pep Guardiola nimalo

dresovi nogometnih klubova Pep Guardiola nimalo ne žali što je prezreo Manchester United i Sir Alexa Fergusona da bi se na kraju povezao s Manchester Cityjem.

Katalonski trener sastao se s kultnim bivšim menadžerom Crvenih vragova još 2012. dok se Škot spremao otići u mirovinu.

Guardiola je u to vrijeme uzeo 12-mjesečni odmor nakon odlaska iz Barcelone i s Fergusonom je razgovarao o nogometu.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Inzistira na tome da nikada nije primijetio poziv da ode na Old Trafford i ne žali se što je završio u Manchesteru na stadionu Etihad nakon tri godine u Bayern Münchenu.

Guardiola je rekao novinarima na svom sastanku s Fergusonom: “Moj engleski u tom razdoblju nije bio tako dobar kao sada – pa možda jednostavno nisam razumio što mi je Sir Alex rekao.

“Sreli smo se u veličanstvenom nogometducan.com restoranu na večeri i mislim da je rekao da mi je predložio nešto o odlasku na Old Trafford.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *