dres liverpoola prodaja Pep Guardiola kaže da

dres liverpoola prodaja Pep Guardiola kaže da će Jose Mourinho odabrati momčad Manchester Uniteda dovoljno jaku da u nedjelju pobijedi Arsenal.

Mourinho ima dugačak popis ozljeda s kojima se mora boriti i već je sugerirao da će igrati za momčad do 23 godine na Emirates Stadiumu, budući da utakmica protiv momčadi Arsenea Wengera pada između Unitedovog dvomeča polufinala Europske lige protiv Celte Vigo.

Yaya Toure zaslužuje novi ugovor

Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
United će biti bez Lukea Shawa, Marcosa Roje i Zlatana Ibrahimovića, koji su svi van sezone, dok su Ashley Young i Marcus Rashford zaradili ozljede u Vigu u četvrtak navečer.

Mourinho kaže da je United upropastio svoju posljednju priliku da završi među prva četiri i činjenica da će Celta odmarati igrače ovog vikenda znači da su mu ruke vezane.

Ali Guardiola kaže da sumnja da bi njegov stari rival ikada bacio ručnik.

Prilično sam siguran da United ide u klubovi dresovi London po pobjedu, rekao je Katalonac novinarima.