juventus dresovi prodaja Pep Guardiola donijet će “

juventus dresovi prodaja Pep Guardiola donijet će “poseban nogomet” Manchester Cityju sljedeće sezone, kaže Ronald de Boer.

PSG nadmašuje Man Utd u lovu na Fabinha

Bivši šef Barcelone i Bayern Münchena bio je kritiziran tijekom svoje prve sezone u Premier ligi, završivši treći – 15 bodova iza prvaka Chelseaja.

Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Budući da su se Bernardo Silva i Ederson Moraes ovog ljeta već pridružili klubu, više se očekuje od Guardioline momčadi sljedeće sezone, a njegov bivši suigrač iz Barce De Boer uvjeren je da će to učiniti.

¡°On će poboljšati -Manchester City sljedeće sezone, -bez sumnje,” rekao je, prema The Mirror. ¡°Kažem ovo jer je on ¡ť najbolji -menadžer. On mijenja igre. On tjera momčadi da igraju. Ljudi u ulica gleda na njegove timove i misli, ¡® vau, u redu, želim vidjeti ovo! ¡ť.

“Navijači će doći na stadion jer će nogometni dresovi komplet vidjeti da se nešto događa. Rezultat možda neće uvijek biti sjajan, ali znaju da će igrači igrati -atraktivno. Učinit će sve što je u njihovoj moći da pobijede utakmice.