liverpool dresovi prodaja Igrači Manchester Cityja

liverpool dresovi prodaja Igrači Manchester Cityja i Real Madrida sučelit će se u utakmici uživo na FIFA-i 20 kako bi prikupili novac za pomoć Unicefu u odgovoru na globalnu pandemiju koronavirusa.

Cityjevi braniči Aymeric Laporte i Oleksandr Zinchenko igrat će u petak navečer s vratarom Madrida Thibautom Courtoisom i krilom Brahimom Diazom kako bi prikupili novac za dobrotvorne svrhe.

Gledatelji mogu gledati utakmicu na platformi za streaming igrača Twitch kada započne u 20:00 po britanskom vremenu i 21:00 u Španjolskoj, a potiče ih se da daju donaciju dobrotvornoj organizaciji Unicef, koja pomaže djeci diljem svijeta.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Ova dva kluba trebala su se sastati u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali je utakmica odgođena zbog izbijanja COVID-19. City je dobio prvu utakmicu s 2-1 na Santiago Bernebeu, ali su sve europske utakmice odgođene zbog izbijanja epidemije diljem Europe.

Nogometaši su značajno utjecali u borbi protiv virusa, uključujući šefa Cityja Pepa Guardiolu, koji je donirao milijun online nogometni dresovi eura (920.000 funti/1,08 milijuna dolara) za pomoć pri kupnji medicinskih potrepština u borbi protiv koronavirusa u svom domu u Kataloniji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *