neymar dres prodaja Mathie također kaže da iako

neymar dres prodaja Mathie također kaže da iako prihvaćaju da će Doig otići u veći klub, u Hibsu imaju odgovornost osigurati da on dobije pravi potez za svoju karijeru.

Rekao je: “Želimo biti u poziciji da kažemo, ‘Hvala što ste nam ukazali povjerenje u svom razvoju i jedva čekamo da vas vidimo kako zablistate na sljedećoj razini’, ali nijedan klub nam to ne olakšava. Najgore Ono što bih mogao učiniti jest prodati Josha klubu koji ga onda igra samo u kategoriji do 23 godine!”

Tko je Josh Doig?
Bek je ostavio veliki dojam na klub iz Edinburgha u sezoni 2021.-22., pomogao im je da se kvalificiraju za Europsku ligu i povezivan je s Chelseajem, Manchester Cityjem, Leeds Unitedom, AC Milanom i Celticom u raznim trenucima.

Branič – slijedeći snažnu nedavnu tradiciju lijevih bekova koju su postavili Andy Robertson i Kieran Tierney – ima još dvije godine trenutnog ugovora, što znači da Hibs može izdržati za značajnu naknadu za jednu od svojih najblistavijih mladih zvijezda.

Daljnje čitanjeDoig reagira na transfere nogometni dresovi prodaja Arsenala, Chelseaja i AC Milana. Man City, Leeds i Celtic prate dovršene transfere Doiga u Premier ligi 2021.-22.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *