dybala dres dječji Raheem Sterling progovorio

dybala dres dječji Raheem Sterling progovorio je o rasističkom zlostavljanju koje je dobio u sudaru Manchester Cityja s Chelseajem u prosincu i doveo u pitanje motive ljudi koji stoje iza netočnih i pogrešnih priča koje okružuju njegov osobni život.

Četiri navijača Chelseaja viđena su kako zlostavljaju Sterlinga kada je trebao izvesti korner u utakmici na Stamford Bridgeu, a čini se da je jedan od njih koristio rasistički jezik.

Chelsea je suspendirao svu četvoricu, a policija je otvorila istragu koja je u tijeku.

Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Sterling je sljedećeg dana objavio odgovor na Instagramu u kojem je ustvrdio da su mediji skloni drugačije tretirati mlade crne nogometaše nego bijele.

U intervjuu za The New York Times, nogometni dresovi online Sterling se prisjetio tog susreta i kaže da tada nije vjerovao u ono što čuje.

“Način na koji su me gledali, morao sam vidjeti odakle dolazi sav taj bijes”, rekao je engleski napadač.