juventus dres za djecu Mogući početni XI Rangersa

juventus dres za djecu Mogući početni XI Rangersa: McGregor; Tavernier, Goldson, Katić, Barišić; Davis, Jack, Aribo; Ojo, Morelos, Arfield.

Klađenje i kvote za utakmicu
Rangersi su 13/8 autsajderi za pobjedu u ovoj utakmici na bet365. Momčadi Stevena Gerrarda mogu dobiti podršku s 11/5 da bi dobili remi, dok je pobjeda Midtjyllanda u ponudi s 31/20.

Kliknite ovdje kako biste vidjeli sve bet365 ponude za igru, uključujući tržišta golova, točna predviđanja rezultata i više.

Pregled utakmice
Rangersi su napravili gotovo besprijekoran početak sezone, ali u četvrtak će se suočiti s najvećim testom do sada u borbi protiv Midtjyllanda u MCH Areni.

Momčad Stevena Gerrarda neporažena je i u prijateljskim i u natjecateljskim igrama ovog razdoblja, au nedjelju je dobila veliko pojačanje svladavši Kilmarnock 2-1 zahvaljujući pokojnom pokušaju Connora Goldsona. Uzimajući samo dva boda od mogućih 12 protiv ekipe Rugby Parka u ligi prošle sezone, ovo je bio vrlo dobrodošao uspjeh.

Sada se misli vraćaju prema Europi, gdje Gersi drugu sezonu zaredom žele doći do grupne faze Europske lige. nogometni dresovi Dvije kvalifikacijske runde već su ispregovarane s lakoćom, ali nema sumnje da ovaj put izazov postaje teži.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *