nogometni dresovi za ekipe Napadač Real Madrida

nogometni dresovi za ekipe Napadač Real Madrida Isco dodatno je nagovijestio svoj sukob s menadžerom Santiagom Solarijem, rekavši da ne dobiva šanse koje imaju njegovi suigrači.

Nakon što je Madrid odlučio razići se s Julenom Lopeteguijem nakon poraza od Barcelone u Clasicu u listopadu i umjesto njega postavio Solarija, nijedan igrač aktualnog europskog prvaka nije izgubio više od Isca.

Ovaj 26-godišnjak nije započeo utakmicu u La Ligi od Lopeteguijeve smjene, nakon što je prebačen na klupu s nekoliko startnih utakmica u Ligi prvaka i Kupu kralja.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Solari je zanijekao da se radi o bilo čemu osobnom s Iscom, ali nema sumnje da je napadač vidio svoju ulogu uvelike smanjenu.

Sada je Isco izbacio još jednu naznaku da vjeruje da se prema njemu ne postupa pošteno.

U četvrtak je bivši igrač Madrida jeftini dresovi Ruben de la Red govorio o Iscovoj situaciji, objašnjavajući da će svaki igrač koji ne bude u skladu sa standardima kluba izgubiti mjesto.