mbappe dres prodaja Bivši igrač i menadžer Jose Antonio

mbappe dres prodaja Bivši igrač i menadžer Jose Antonio Camacho pozvao je Real Madrid da napravi potez za napadača Paris Saint-Germaina Neymara.

Manje od godinu dana nakon što je rekordnih 222 milijuna eura vrijedan prelazak iz Barcelone u Francusku, brazilski reprezentativac se uvelike povezuje s povratkom u La Ligu.

Realov predsjednik Florentino Perez raspirio je vatru transfera prethodnom izjavom da bi globalna superzvijezda imala veće šanse dobiti Ballon d’Or ako bi prešao u Madrid.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Camacho je sada ponovio te komentare, s čovjekom koji je proveo 15 godina u Blancosima kao igrač priznajući da bi klub uvijek trebao biti na tržištu za najbolje dostupne talente.

Rekao je za Cadenu SER: “Mislim da bi Madrid uvijek trebao potpisati najbolje, a Neymar je jedan od njih.

“Da mogu, potpisao bih s njim. Morate imati one koji se mogu boriti za Ballon d’Or.”

Neymar je napustio Barcelonu nakon dresovi sa imenom što je djelovao u sjeni Lionela Messija na Camp Nouu.