liverpool dresovi Predsjednik Real Madrida Fiorentino

liverpool dresovi Predsjednik Real Madrida Fiorentino Perez bio je negativan na koronavirus nakon što je prvotno dao pozitivan test 2. veljače.

Perez je proveo nekoliko tjedana u karanteni jer se nije smio vratiti na posao dok ne dobije negativan test.

73-godišnji predsjednik sada se može vratiti svojim dužnostima, iako neće putovati na nadolazeći klupski okršaj Lige prvaka s Atalantom u Italiji.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Što je Real Madrid imao za reći?
“Real Madrid CF obavještava da je naš predsjednik Florentino Perez dao negativne rezultate na Covid-19 u dva PCR testa koja je napravio u proteklih 48 sati”, stoji u priopćenju kluba.

“Florentino Perez neće putovati u Bergamo na utakmicu Lige prvaka protiv Atalante, ali će sutra biti u Real Madrid Cityju kako bi ispratio sve članove naše prve momčadi prije njihova putovanja u Italiju.”

Tko je Perez?
Perez je izvorno izabran na dužnost 2000. i predsjedavao je klubom do 2006., nadgledajući potpise Galacticosa kao što dres za djecu su Ronaldo Nazario, David Beckham, Zinedine Zidane i Michael Owen.