dres modric za djecu Reguilonova budućnost bila je

dres modric za djecu Reguilonova budućnost bila je tema rasprave dok Zinedine Zidane planira ljetnu obnovu kluba, ali rođeni Madrid je sretan gdje je – i obećao je da će svaki novi dodatak ekipi biti dočekan raširenih ruku.

“Imam ponude iz inozemstva, iz Europe”, rekao je Reguilons. “Radije bih igrao u inozemstvu, ali prije svega bih volio ostati u Real Madridu. Puno je glasina, ali to je na upravi kluba.

“Znam da je klub jako sretan zbog onoga što sam postigao ove godine i vjerujem u sebe, u ono što sam napravio, u trenera, u svoj ugovor… Mislim da ćemo doći do dobrog zaključka za sve .

“Ono o čemu smo trener i ja razgovarali je povjerljivo, ali sam bio jako zadovoljan s dva sastanka koja smo imali. Vrlo sam miran. Moj cilj je ostati u Real Madridu, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Ljeto je jako dugo i svašta se može dogoditi, ali ja sam jako miran.

O ljetnoj rekonstrukciji dodao je: “Čini se da dolazi cijela nogometna momčad! To je tema koja me se ne tiče. Jako sam zadovoljan sa svojim suigračima, znamo da možemo dati puno više. Ali, nogometni dresovi za djecu prodaja naravno, svatko tko dođe bit će dobrodošao.”