ronaldo dres za djecu Predstavnici Twittera trebali bi

ronaldo dres za djecu Predstavnici Twittera trebali bi se sastati s Manchester Unitedom u sljedećih nekoliko tjedana kako bi razgovarali o tome kako bolje kontrolirati rasističko ponašanje na platformi nakon niza tweetova usmjerenih protiv Paula Pogbe.

Pogba je bio predmet rasističkih vrijeđanja nakon remija 1-1 s Wolvesima u ponedjeljak, utakmice u kojoj je francuska zvijezda promašila s bijele točke dok su se Crveni vragovi zadovoljili samo bodom.

United je brzo osudio odgovorne za komentare i obećao da će poduzeti mjere protiv onih koji su bili uključeni, dok su veznjakovi suigrači iz Man Utd-a brzo i sami stali na društvene mreže u obranu Pogbe.

Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Harry Maguire bio je među onima koji su pozvali Twitter da odigra svoju ulogu u pomoći u iskorjenjivanju rasizma s platforme, a glasnogovornik sa stranice društvenih medija kaže da je sastanak dječji nogometni dresovi na kojem će sudjelovati Manchester United, organizacija za borbu protiv rasizma Kick It Out i bilo koja druga strana koja želi pomoći je neizbježno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *