ronaldo dres za djecu juventus Zvijezda američke reprezentacije

ronaldo dres za djecu juventus Zvijezda američke reprezentacije u usponu, Christian Pulisic, odbio je prelazak u Manchester United jer njegov otac nije volio Josea Mourinha.

Prema Robinu Walkeru, koji je 2005. trenirao Pulisica u neligaškoj strani Brackley Townu, napadač Chelseaja nikada nije razmišljao o odlasku na Old Trafford zbog njihovog bivšeg trenera.

Mourinhova loša evidencija davanja prilike mladima dovela je do toga da je Pulisicev otac sve samo ne blokira potencijalni potez s 20-godišnjakom umjesto da potpiše za Bluese u siječnju uz Walkerovo ohrabrenje.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
“Ne bi otišao u Manchester United zbog Josea Mourinha”, rekao je Walker za The Telegraph. “Njegov otac nije podnosio Mourinha jer nije promovirao mlade igrače.

“U tom sam trenutku pitao: ‘Što je s Londonom? To je ono gdje je to.”

“Ja sam navijač Chelseaja, odrastao sam u dječji dresovi Londonu navijajući za njih. Kad sam bio u Dortmundu prošle godine, rekao sam mu da mora doći.”