juventus dres za decu ° Zlatan bi mogao igrati na

juventus dres za decu ° Zlatan bi mogao igrati na jednoj nozi. on bi mogao ići dok on ¡ť s 50 na ovoj razini. Zadovoljstvo je vidjeti vas kako igrate. Fizička snaga, tehnika, igre koje ljudi nikad ne očekuju. Ponosan sam što te ponovno vidim na terenu. ¡±

Serie A dokazuje sretno lovište za veterane napadače ove sezone, s Ibrahimovićem na vrhu ljestvice strijelaca, a 35-godišnjim Cristianom Ronaldom na drugom.

Totti je u međuvremenu igrao za Romu do svoje 40. godine. Njegova karijera možda ne bi opstala da je poslušao savjet tadašnjeg nogometnog direktora Waltera Sabatinija, koji je također govorio na Mihajlovićevom ¡ť događaju.

¡° prije mnogo godina, rekao sam da je Totti poput svjetla na krovovima Rima pri zalasku sunca – svjetla koje ne želi umrijeti, ¡± rekao je.

¡° on je bio veliki igrač sve na putu. Kad sam ja bio tamo, bilo je teških vremena. Jako se kajem: rekao sam mu da prestane igrati, jer sam se bojao vidjeti ga u padu.

¡° bilo bi mi žao vidjeti ga kako ide prema kraju na terenu. Kad bolje razmislim, govorio sam gluposti. Jer je igrao i još se dresovi za djecu zabavljao. oprosti Francesco, to je bila jedna od grešaka koje sam napravio u životu. ¡±