dres ronalda za decu Norvežanin je također objasnio

dres ronalda za decu Norvežanin je također objasnio da će na njegov izbor prve momčadi uvelike utjecati treneri Michael Carrick i Kieran McKenna dok bude upoznavao svoju momčad, te je ustvrdio da će svaki igrač dobiti priliku uoči užurbanog blagdanskog razdoblja.

“Naravno, Michael [Carrick] i Kieran [McKenna] su ovdje cijelu sezonu.

“Rekli su svoje mišljenje i dali su svoj doprinos, ali ima toliko utakmica u sljedećih 10, 15 dana, tako da se radi o odabiru momčadi za koju mislite da će postići rezultate.

“Trebamo rezultate, ali opet, svaki igrač mora znati da će vjerojatno dobiti svoju priliku u ovom razdoblju, jer je to jednostavno priroda igre ovdje u Engleskoj, da se moramo rotirati.

“Kieran i Michael su bili sjajni, moram reći. Sjajno je vratiti se kući i već vidjeti razvoj, jer sam igrao s Michaelom, koliko je on već dobar trener i čovjek-menadžer, tako da je bilo od velike pomoći.

“Sada je posao upoznati igrače, promatrati ih, vidjeti kvalitete koje imamo.

“Naravno, vidio sam više-manje dječji dresovi kompleti svaku utakmicu iz Norveške kada sam imao vremena od drugog posla [kao šef Moldea]. Ali, da bih upoznao igrače i razmislio o tome što mogu učiniti da ih poboljšam, to je moj posao.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *